BOTRÁNY! Kitálalt egy volt gyógyszertári alkalmazott! "Ami itt a háttérben megy az több mint gusztustalan, szándékosan verjük át az embereket mert.." - Adjátok tovább döbbenetes szavait!


Sokaknak nyílt titok volt eddig is, de a nagyközönség és a Magyarországon élő emberek túlnyomó részének most már tényleg világos lesz ezután, hogy mi is folyik a gyógyszeripar és az azokkal  szorosan összejátszó patikák hátterében..


Pedig milyen készségesen és mosolygósan fogadnak minket mikor belépünk nem de? Kitálalt egy neve elhallgatását kérő, az egyik nagyobb budapesti patikában több mint 15 évig dolgozó alkalmazott.

"Úgy gondolom, most hogy már nem tartozom ehhez az embereket megkárosító iparhoz, ahol 15 évig én magam is részese voltam a dolognak, (bár ahol tudtam, küzdöttem a rendszer ellen, de hiába, végül ez okozta az elbocsájtásomat) ideje elmondanom és felnyitnom az emberek szemét, hogy mi is folyik a háttérben. Mire adják ki a nehezen megkeresett temérdek pénzüket.. És az kiknek a zsebébe megy.. Elmondom: Itt csak a felső vezetők, és a gyógyszeripar jár igazán jól. Mi csak kis porszemek vagyunk, voltunk a gépezetben, akik a fentről jött utasítást kénytelenek voltak elvégezni.
Ugye az mindenkinek világos tény, hogy ha lebetegszünk, akkor szó szerint egy vagyont kell költeni a gyógyszerekre, amiknek az ára így is legtöbbször csillagászati magaslatokban van..


És ha még tudnánk az igazságot.. Nos, nekünk le volt adva parancsban, hogy mindig (szezonálisan) az elérhető gyártók közül a legdrágábbat ajánljuk, még ha hatóanyaga jóval gyengébb illetve fejletlenebb mint olcsóbb társaié. Ha megjön az adott gyógyszergyártó "embere" akkor az szerződésben leköti, hogy csak az ő terméküket ajánljuk, ami után nekünk patikusoknak is prémium jár.. (járna.. mert szinte soha nem fizették ki). Felső utasításra meg kell tévesztetünk a laikus betegeket, hisz az egy dolog, hogy a jóval drágább gyógyszert adjuk eléjük, de még hatóanyagban is mást, silányabbat kapnak..
Statisztika van vezetve arról a belső rendszerben, hogy melyik patikus, melyik az adott időszakban előírt (parancsolt) terméket mennyiszer adta el, aki elmarad, azt elmarasztalják, illetve kirúgással fenyegetik/ösztönzik. Állandóan nyomás alatt vagyunk, hogy hazudjunk a betérő betegnek.. ez a gyógyszeripar igazi arca és higgyék el, ez szinte minden egyes gyógyszertárban így működik és nem csak hazánkban.."