Botrányos nyilatkozatot tett Szijjártó Péter: A miniszter csúnyán elszólta magát! "Az emberek érdekei helyett most muszáj ezt néznünk mert.." - Ezért vezetik be a rabszolgatörvénynek is csúfolt brutális túlórát!


Botrányos nyilatkozatot tett Szijjártó Péter külügyminiszter egy nemzetközi útján, azt kottyintotta el, hogy igazából kiknek az érdekében is vezetik be a rabszolgatörvénynek is csúfolt brutális túlórát.


Hatalmas botrányt kevert, hogy a Fidesz az eddig elrendelhető évi 250 túlórát, megemeli 400 órára, ráadásul ezzel nem 1 év után, hanem 3 év múlva kell elszámolnia a munkaadónak.

Most azonban Szijjártó Péter egy Németországi útján Düsseldorfban szólta el magát újságíróknak, hogy kinek az érdekében is politizál a Fidesz, amikor elfogadja a rabszolgatörvényt:

Szíjjártó a következőket mondta: “a Magyarországon beruházó észak-rajna-vesztfáliai cégek egyértelműen kedvezően fogadták a magyar kormány azon törvénymódosító javaslatait, amelyek tovább növelik az ország versenyképességét, és a korábban kihívásként emlegetett munkaerőpiaci helyzeten javítanak.”


Tehát, magyarul a multinacionális cégek érdekében vezeti be a kormány a dolgozók totális kizsákmányolását elősegítő javaslatot. Azaz, a kormány a magyar emberek érdekei helyett a multik érdekeit képviseli.

Hát itt tartunk, a dolgozók tiltakoznak, a szakszervezetek tiltakoznak, mert elveszik a szabadidőt és a cafetériát is Szíjjártó meg azzal henceg külföldön, hogy a multik érdekében politizál a magyar kormány.

- Ha ön szerint is felháborító az amit művelnek, úgy egy megosztással mutassa ki egyet nem értését! 

Forrás: hirhugo.hu