Döbbenet: Ken babaként éli életét, most pedig megosztotta a világgal, hogy milyen volt a műtétek előtt! - Nektek, hogy tetszik?


Megdöbbentő, hogy milyen volt előtte. És az is, hogy valaki ilyenre képes.. Figyeljétek: 


A férfi, aki Ken Doll-nak (Barbie baba párja) érzi magát, nemrég megosztott egy fényképen, amelyen láthatjuk, hogyan nézett ki a műtét előtt, és meglepően nagy különbséget láthatunk a két kép között.

A harmincnégy éves Rodrigo Alves brazíl férfin eddig több mint 150 plasztikai műtétet és kozmetikai beavatkozást hajtottak végre.

Így néz ki jelenleg:

És itt egy meglepő gyerekkori fotó Alvesről:


Alves a rengeteg plasztikai műtétjéről vált híressé, amivekkel igazi Ken babává varázsolta magát. Az orovosok az évek során több orrplasztika, mellimplantációt, hajátültetést, és botox kezelést hajtottak végre rajta…


…és ezek a beavatkozások után észrevehető a különbség Alves fiatalkori és mostani képei között.

A “The Sun” lapnak elárulta, hogy most sikerült megvalósítania álma arcát, és ezután azért fog küzdeni, hogy saját testén megállítsa az öregedés folyamatát.

“Az a célom, hogy mindig fiatalnak nézzek ki és egyedi megjelenésem legyen.”

“Végül is nincs más hozzám hasonló ember, aki úgy néznek ki, mint én.”

“Rengeteg figyelmet kapok a mesterséges megjelenésem miatt, de én így szeretem magam, elégedett vagyok magammal és ez a legfontosabb dolog.”

Alves a műtéti az Instagram oldalán számol be a műtéti beavatkozásokkal elért eredményeiről, ahol jelenleg 383.000 követőt szerzett.Nyilvánvaló sokan nem értenek egyet a csomó plasztikai beavatkozással, de Alvest az ilyen hozzászólások nem zavarják, és azt nyilatkozta a lapnak, hogy “a plasztikai sebészet nagykövetének” tartja magát.

- Mi a véleményetek erről? Szerintetek ez mennyire "normális?"