Dr. Papp Lajos brutálisan őszinte kitálalása: A koleszterincsökkentő gyógyszerek, mint csendes gyilkosok! - Aki teheti adja tovább, több mint tanulságos!


Interjú az orvossal, aki kiállt elmondani az igazságot!


Ez a (lentebb megtekinthető) kivágott részlet az Echo tévé tulajdonában lévő csatorna 2016.04.25.-i Világpanoráma című műsorából került kivágásra. Feltétlen nézze meg mindenki, több mint tanulságos! 

Szaniszló Ferenc a műsorvezető és Papp Lajos szívsebész professzor a vendége.

Ahhoz, hogy bővíthessék a csalás fogalmát, az egészségügyi rendszer újradefiniálta a “magas koleszterinszint” fogalmát, hogy az alacsonyabb számokkal több és több embert legyenek képesek az “orvosi kezelés” égisze alatt nagy profitot hajtó gyógyszerekkel kezelni.

Az orvosok és a gyógyszergyárak évek óta alábecsülik a sztatinokat tartalmazó gyógyszerek mellékhatásait, elősegítve ezzel a gyógyszerek, mint “csodaszerek” terjedését, olyan dolgokét, amit mindenkinek szednie kellene.

A gondokat még az is tetézi, hogy a gyógyszerek pusztító mellékhatásaira: a memóriazavar, cukorbetegség, izomfáradtság stb. jelenségeire az orvosok egyszerűen még több gyógyszert írnak fel.


A sztatin gyógyszerek így lettek egy hatásmechanizmus kezdő lépései, amivel az orvosok csak még több gyógyszer felírását tették maguknak lehetővé.