DRÁMA! Hosszú idő után újra megszólalt az egykori Irigy Hónaljmirigy tag, Ambrus Zoltán! Szívszorító mit mondott az állapotáról és amit a rajongóinak üzent! - Egy megosztással fejezzük ki támogatásunkat felé!


Korábban már beszámoltunk arról, hogy mit tesznek egykori kollégái a sajnálatos balesete és betegsége óta egyre csak lejjebb csúszó Ambrus Zoliért, aki még 2006-ban szenvedett súlyos autó balesetet. Zoltán a balesete óta szerelmét, munkáját és egzisztenciáját is mind elvesztette.


 Az egykori nevettetőnek a korábbi zenekarán kívül többen is segítő kezet ajánlottak. Hosszú idő után most újra megszólalt a nyilvánosság előtt és nagyon szívszorító és drámai dolgokról vallott. Szavait változtatás nélkül idézzük tőle:

"Sokan kérdezték tőlem, hová tűntem és miért nem szerepelek már szinte sehol a médiában..hisz annyi idő eltelt.. Tudják, a balesetem óta sok dolog visszafordíthatatlanul megváltozott bennem. Nem csak járnom kellett megtanulnom újra, hanem az életet is másként nézni. Akkor úgy éreztem, hogy minden összeesküdött ellenem. Aki fontos volt mind elfordult tőlem, egyik napról a másikra éltem és erős depresszióban szenvedtem, ami a mai napig kísért. Évek kellettek még felül tudtam emelkedni ezen, ám még a mai napig vissza-vissza jön a pánik és levertség érzése.


Így nehéz szerepelni és dolgozni.. Éppen ezért is vagyok kimondhatatlanul hálás a volt kollégáimnak és kivétel nélkül mindenkinek, aki valamilyen formában segített rajtam, mikor a legmélyebb ponton voltam. Úgy érzem ezt nem tudom viszonozni kellőképpen, ám a hálám örökké tart majd. Sokan kérdezték tőlem, hogy mikor látnak viszont az Irigy Hónaljmirigyben. Nos, most csak azt tudom mondani, hogy néha néha vállalok majd fellépést velük, de rendszeres tagja az együttesnek már sosem leszek. Az én életutam másfele terelődött. De ez talán így van jól. Próbálom megtalálni önmagam és szerény új és a lehetőségekhez képest boldog életet élni és megtalálni a szépet, a harmóniát mindenben. Még egyszer köszönöm a lehetőséget, és köszönöm a sok sok rajongóm és segítőm bizalmát! Szeretlek titeket!" - tette hozzá az igencsak megható sorokat Ambrus Zoltán"

- Amennyiben téged is elgondolkodtattak Zoltán sorai, úgy kérjük egy megosztással fejezd ki támogatásod felé! Megérdemli! Köszönjük!