Dráma! Komolyabb a baj mint hittük, könnyes szemekkel búcsúzott el mindenkitől Sas József! - "Sajnos, nagyon nem vagyok jól, és most el kell.."


Még a szilveszteri show-t sem tudja megcsinálni. Így nyilatkozott az állapotáról:


Az utóbbi időben betegeskedő Sas József nincs olyan állapotban, hogy vállalja a fellépéseket. A Blikk úgy tudja, pénteken már annyira gyengének érezte magát, hogy komoly döntést kellett hoznia: az összes fellépését lemondta.

Már a jegyirodák internetes oldalain jelezték is, hogy az előadások elmaradnak.

Sas az ismerőseinek 30 másodperces, rövid időre a közösségi oldalán is feltűnő drámai videóüzenetben, elcsukló hangon mondta el, hogy hiszi, jövőre jobban lesz, de 2018-ban már nem lép színpadra, azaz minden Fészek klubbeli előadás elmarad, a szilveszteri két show is, amelyről tévéfelvétel készült volna. A jegyeket visszaváltják.


“Sajnos nagyon nem vagyok jól, és most az első az egészség, de azon leszek, hogy mihamarabb mindenkit ismét szórakoztassak!” – mondta a Blikknek Sas József, aki az állapotáról nem akart bővebben beszélni.

- Lehet Őt szeretni, lehet nem szeretni, de mi a részünkről mihamarabbi felépülést kívánunk számára! Ha te is így gondolod, kérlek add tovább!