DRÁMA: napokon belül kilakoltatják Bíró Icát! - 'Ebbe bele lehet dögleni, mert.. " - Szívszorító amit most a magyar lakosságnak üzen: - Aki teheti, adja tovább szavait!


Úgy tűnik senki sem kivétel..


Bíró Ica már összecsomagolta dobozokba a holmija egy részét, és várja, hogy mikor kell költöznie – írja a Blikk. Az egykori Metal Lady-nek – aki a lányával együtt kerülhet az utcára – még november 15. előtt távoznia kell fővárosi otthonából.

„Ez olyan stressz, ami feldolgozhatatlan. (…) Kijött egy végzés, hogy ellicitálták, elvették, már itt voltak egyszer a rendőrök. Aláírattak velem egy olyan papírt, hogy elhagyom az ingatlant, mert ha nem, akkor leszerelik a zárat” – mondta a volt modell, akitől több tízmillió forintot követelnek. Jogtalanul.


„Ebbe bele lehet dögleni. Ezt, amíg élek, ki nem tudom fizetni! (…) Az idegösszeomlás állapotában vagyok. Sok rossz tünetem van, amire vigyázni kell, kezelést is kapok, úgyhogy felügyelet alatt vagyok” Azt üzenem minden érintett honfitársamnak, hogy ne adja fel, fogjunk össze, mert a kormány által is támogatott kilakoltatás egyszerűen nem engedhető meg, emberek ezreinek a vesztét okozta és okozza hazánkban! És a bankok csak mossák kezeiket.. Hol itt az igazság??!" – panaszkodott Bíró Ica.