Édesanyám titkolja - szégyenli, de én mégis elszeretném mindenkinek mesélni mi történt vele tegnap a pesti karácsonyi vásárban..! - Kérem adjátok tovább, remélem eljut ahhoz akit illet..!


Édesanyám tegnap kilátogatott a Vörösmarty téri vásárra Budapesten. Minden évben kimegy, hisz szereti az adventi vásárokat, megvan az a bizonyos meleg, karácsonyi forgatagos hangulata. Írásom azért született, mert ugyan ő szégyenli, de én úgy érzem muszáj megosztanom veletek ami vele történt aznap, így hátha másnak is tudok segíteni ha arra téved..


Árusról árusra járta a vásárt, még meg nem érkezett a helyi kézműves bódéhoz. Imádja az ilyen csecsebecséket, így gondolta jól bevásárol magának és a családnak pár apróságot. Az egy dolog, hogy minden horror áron van, ezt tudjuk sokan, Ő is. Ilyenek a vásári árazások, ezen meg sem lepődött, na de azon már annál inkább, hogy miután nagy nehezen összeválogatta amit venni akart és fizetni szeretett volna szembesült vele, hogy pár száz forint híján nincs nála elég készpénz, csak bankkártya. (amivel ott nem tudott fizetni) Nem tudom mi volt olyan különleges és bántó ebben a helyzetben az ottani árusnak, aki ezt egy "akkor menj a picsába, rabold más idejét te vén bolond" felkiáltással honorálta, kikapta a zacskót anyukám kezéből, majd káromkodva a bódé hátuljába ment..


- ez így történt írd és mond anyukám határozott elmondása szerint. Jómagam hallottam már pár furcsa történetet, de ilyen pofátlan módon megalázni és lereagálni valamit, még nem.. 2018 Budapest Vörösmarty téri vásár, a fa és kézműves bódénál egy idősebb szőkés hajú férfi volt az, aki ezt elkövette! Óvva intek mindenkit attól a helytől! Anyukám nevében is, szeretném ha ezt megosztanátok! Azért mindennek van határa...!