Elképesztő jelenet zajlott le a tegnapi az X-faktorban: Rengetegen támadják Gáspár Lacit emiatt! - Szerintetek jól tette?


Gáspár Laci sokakat kiakasztott döntésével. A szombat esti adásban elsőként Laci választotta ki a mentorházba bejutó énekeseket a lányok csapatából. Ám egy meglepő döntést hozott végül, amivel sokak nem voltak megelégedve.
Mint arról már korábban írtunk Gáspár Laci döntésképtelen volt, amikor a továbbjutást jelentő székeket kellett kiosztania. Épp ezért a hat lány helyett hetet jutatott tovább, persze, mentor társai beleegyezésével.

A nézők azonban már kevésbé voltak elnézőek, a műsor után számos gyűlölködő üzenetet kapott az énekes. Gáspár Laci ezek után pedig, úgy döntött, nem hagyja válasz nélkül az elégedetlenkedőket.

A mentor Instagram-oldalán tett közzé három képet is az esettel kapcsolatban.


„Őszinte leszek! Most nagyon kivagyok! Nagyon elszomorít, hogy ennyien bántanak a mai székes feladat miatt, pedig én tiszta szívemből, csak a legjobbat akartam a lányoknak! Nagyon megkedveltem őket, de ugye sajnos csak 6 szék volt és ugye több mint harminc nagyon tehetséges lány szeretett volna velem tovább jönni a mentorházba! Itt nincs teljesen jó döntés, hiszen mindenképpen haza kellett küldenem a többi lányt! De ugye erről is szól ez a verseny! De amúgy lehet okoskodni, kötekedni, gyűlölködni, a végeredmény a fontos, az pedig az, hogy Fantasztikusan erős 7-es csapatom van, akikkel megyünk a mentorházba! Elégedett vagyok! Hajrá lányok csapata! #xfaktor #hetesazújhatos „ – írta posztjában Gáspár Laci.