Ez a Hős rendőr mentette meg mamám életet Szolnokon! Mennyi elismerést érdemel tettéért? Mert én kifejezni sem tudom, hogy mennyit..!


Újabb életet mentett meg egy rendőr: ezúttal Szolnokon egy földön fekvő nyugdíjas hölgyet élesztett újra K. Tamás az egyenruhás hős. Aki nem félt cselekedni, mikor kellett! 


A nyugdíjas nő kerékpárjával tekert, mikor hirtelen rosszul lett és elájult Szolnok egyik forgalmasabb utcájában, ahol a járókelők azonnal segítséget hívtak hozzá – írja a police.hu. A bejelentők már próbálták újraéleszteni, amikor az egyenruhás kiérkezett, majd ellenőrizte az idős hölgy életfunkcióit. Mivel a légzése és a keringése is leállt, elkezdte a mellkaskompressziót.


Az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai folytatták a férfi újraélesztését, amely sikerrel járt, így állapotának stabilizálását követően kórházba vitték. Az biztos, ha nincs a gyors közbelépés nélkül az idős asszony valószínűleg nem élte volna túl. "Köszönjük Neked Igazi HŐS vagy Tamás! Bárcsak még többen lennétek! Úgy érzem sose tudom igazán megköszönni azt, amit értem és anyukámért tettél"!- nyilatkozta a rosszul lett idős asszony lánya.