Ez maga az Isteni csoda! Senki sem hitte el, hogy ez a 21 hetes magyar kisbaba életben marad – de figyeljétek, így néz ki most:


Ez maga az Isteni csoda! Senki sem hitte el hogy a 21 hetes magyar kisbaba életben marad – de figyeljétek, így néz ki most: 


Három évvel ezelőtt csupán 21 hét fejlődés után megszületett a kis Anna. Az édesanya egy ritka méhen belüli fertőzésnek köszönhette a koraszülést.
A kislány születése maga volt az igazi csoda, hiszen nagyon kevés gyermek éli túl az ilyen rövid terhességet. De 21 hetes és 4 napos korában meglátta a napvilágot. 

-"Írtak már 22 hetes és 23 hetes koraszülöttről is, de 21 hetesről még nem. Ezért tudtam, hogy nagyon kicsi vagy szinte semmi esélye nincs kislányomnak a túlélésre." - nyilatkozta az édesanya a Borsnak.

Az orvosok azt mondták ne is nagyon gondoljon bele abba, hogy a gyermeke túléli ezt a nehéz időszakot. Anna megszületése után azonnal gyermekével szeretett volna lenni és most, három évvel később a kislány egészséges, semmi baja nincs.
Az édesanya pedig reméli, hogy esete más koraszülött babákat szülő édesanyák számára reményt ad a jövőben.


Nagyon jó látni, hogy ilyen szép kislánnyá fejlődött a baba és hogy az orvosi ellátás ma már lehetővé teszi, hogy a koraszülött gyermekek is esélyt kapjanak az életre!