FRISS és szívet melengető új képek érkeztek a hajdúszoboszlói hármasikrekről! Édesapjuk üzenetétől nincs ember, aki ne érzékenyülne el! ❤ Isten áldja ezt a csodás családot!


Párszor már beszámoltunk a sajnálatos módon félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrekről, akik édesanyjuk elvesztése után példa nélküli támogatásban és összefogásban részesültek az ország által.


Megtört ám büszke és kitartó édesapjuk most új képeket osztott meg gyönyörű gyermekeiről, ám ennél is meghatóbb amit mondott. Mindig öröm ilyenről beszámolni! 
Elmondta azt is, hogy az ikrek szépen fejlődnek, és makk egészségesek! A rengeteg adománynak hála, pedig semmiből sem szenvednek hiányt. "Szépen cseperedik a három kis drága, családom támogatásával pedig minden gond nélkül neveljük őket. Ez természetesen nem sikerült volna, ha az ország szinte egy emberként nem áll mellénk ezekben a nehéz időkben. Úgy érzem sose tudom eléggé megköszönni azt a sok lelki és anyagi támaszt amit tőletek kaptam kedves polgártársaim! Legyen mindenkinek áldott a lelke, aki akár egy forinttal is segített nekem és gyermekeimnek! Kívánom, hogy senki se élje át amit nekem és a családomnak kellett!


De minden nehézség után és árán kimondhatom: Most már boldog vagyok és kezd összeállni újra az életem. Miért is ne lennék boldog, hisz drága feleségem az élet legszebb ajándékát adta nekem!" - nyilatkozta a megható sorokat Tamás, az ikrek édesapja.És íme egy kicsit korábbi fotó a csöppségekről: