FRISS! Hihetetlen fordulat: Váratlan bejelentést tett az országnak a nagybeteg Sas József! Imáink meghallgattattak:


Ahogy arról mi is beszámoltunk, Sas József ugyan két héttel ezelőtt minden előadását lemondta, és betegsége miatt azt a döntést hozta, hogy idén már nem lép fel, most azonban kiderült:


Betegsége ellenére egy műsor erejéig mégis visszatér a színpadra – értesült a Blikk. A legendás kabarécsillag egy rövidített születésnapi műsorral áll a nézők elé.
Sas a bulvárlapnak elárulta, talált megoldást arra, hogy a január 3-i születésnapja előtt a Nekem Nyolcvan című új kabarét egyetlen előadáson vele a színpadon bemutathassák.

„Gondolkodom azon, hogy egy születésnapi előadást vállalok. A feleségem ingatja a fejét, pedig könnyen lehet, ez az egy előadás többet használ majd az egészségemnek, mint árt.


Minden készen van, biztos, hogy a Fészek Klubba szervező nélkül is pillanatok alatt össze lehet hozni egy előadást” – mondta a Jászai-díjas művész, aki azt is elárulta, hogy kicsit jobban érzi magát.

- Imáink meghallgattattak! Mégis kicsit jobban van és visszatér a nagy nevettető! Köszönjük neki! További magabiztos gyógyulást kívánunk a Művész Úrnak! Isten áldja!