FRISS! Sebestény Balázs durva kirohanása sok magyar szemét felnyitja majd! "Tudjátok, ez lehet most a munkámba fog kerülni, de rohadtul elegem van már.." - Aki egyetért vele, adja tovább szavait!


Sebestyén Balázs Borsnak adott interjúja sokakat elgondolkoztat majd. Balázs, ahogy tőle megszokhattuk, ezúttal sem rejtette véka alá érzelmeit és gondolatait.


Beszélt többek között családjáról, munkájáról, de leginkább Magyarország helyzete háborítja fel, amire ki is tért egy velősebb mondat erejéig. 

"Tudjátok, ez lehet most a munkámba fog kerülni, de rohadtul elegem van már ebből az egészből, ami itt folyik. A munkám miatt sok emberrel kerülök kapcsolatba, és én komolyan mondom nektek, ennyi panaszkodó, elkeseredett, reményvesztett  és hányatott sorsú magyar emberrel régen találkoztam. Természetesen régen is voltak ilyenek, de amit most látok az több mint elgondolkoztató.. Szinte naponta kapjuk a telefonhívások a reggel showba, hogy tegyük hírré xy-nak a problémáját, mert kilakoltatják, mert viszi a Bank a házukat, mert utcára kerül, mert már rág az utcára került és nincs hová mennie.. és még sorolhatnám.Ez régen azért nagyon nem így volt.. Ebből nagyon elegem van, és ezen csak mi emberek közös erővel és összefogással tudunk változtatni, mert lássuk be, van min és van hova!"  - fakadt ki Balázs.

- Nektek mi a véleményetek erről? Igen elgondolkoztatót mondott most (is) Balázs, ha ti is így gondoljátok adjátok tovább szavait!