FRISS! Stohl András nyilatkozata sok dolgozó magyar embert felzaklatott! "Értsék meg, mindenki annyit ér, amennyit megkeres, mert ha.."


Stohl Andrást lehet szeretni, lehet nem szeretni, de valljuk be, hogy igenis meghatározó médiaszemélyiségről van szó, akinek szavára, kijelentéseire sokan odafigyelnek. Tudjuk jól, hogy vakmerő szabad szájúsága már többször is nemtetszést váltott ki az emberekből, de András már csak ilyen, ami a szívén az a száján. 


Nincs ez máshogy mostani legutóbbi interjújában sem, amit a 444-nek nyilatkozott.

"Önök azt kérdezik tőlem, hogy én mit gondolok, mi számít 2018-ban egy jó fizetésnek Magyarországon? Hát elmondom, és ezzel higgyék el, nem csak én vagyok így! Úgy gondolom, Budapesten, egy átlag 2 gyermeket nevelő családnak illene megkeresni a havi 400-500 ezer forintot. Régebben úgy 3-4 éve ez az összeg még pimaszul magasnak hangzott, de jó reggelt emberek, lassan 2019-et írunk és olyan árak és kiadásai vannak az embereknek, hogy igen, ez az az összeg amivel méltó módon lehet hónapról hónapra élni hazánkban. Egyebek mellett úgy hiszem, mindenki annyit ér amennyit megkeres.


Mindenki a saját sorsának a kovácsa, én is voltam padlón, sokszor. Önhibámból a legtöbbször. Hiába a média, az ismertség. Mindenkinek saját magának kell talpra állni és küzdeni, dolgozni és az életéből a panaszkodás helyett kihoznia a legtöbbet mind lelki, kapcsolati és anyagiak terén." - nyilatkozta Stohl a kissé megbotránkoztató de mégis elgondolkoztató sorokat. 

- Ti mit gondoltok megosztó szavairól? Egyetértetek vele vagy ismét túlzásokba esett?