Friss! Szívszaggató vallomás: Gáspár Győző úgy érzi, hogy senkivé vált! Egészen hihetetlen, amit az országnak üzent! Ezt mi sem gondoltuk volna.. - Ti mit gondoltok erről?


Gáspár Győző élete teljesen megromlott és kiüresedett, amióta nincs ValóVilág. Elmondása szerint a "luxus" élet amit kifele láttatnak az embereknek csak a felszín és súlyos kölcsönökből tartja el magát és családját.


Felesége, Bea asszony étterme is éppen,hogy egy kis nyereséget tud termelni a család számára, amit elvisznek a gyerekek és a hitelek. "Az elmúlt évek alatt többször is megpróbáltam az öngyilkosságot, de még ahhoz is gyáva vagyok. Ekkor ránéztem a két gyönyörű gyermekemre és feleségemre és azt mondtam magamnak, hogy nem adhatom fel. Tudom sokan nem szeretnek engem, de engedjétek meg, hogy üzenjek innen mindenkinek: Az ember addig ember, amíg tud küzdeni, ezért hát mindenkit arra bíztatok, hogy sose adja fel, akármilyen nehézséget is hoz az élet. És mindig szeresse a családját. Csak így érdemes élni"


- nyilatkozta a megható sorokat Gáspár Győző, aki saját bevallása szerint évek óta depressziós és már épp a költözést fontolgatta külföldre, amikor kiderült, hogy ismét Ő lesz ValóVilág és BeleValóVilág, házigazdája november 4-étől minden este.