FRISS! Végleg elhagyja az országot Andy Vajna és felesége. Azt is elárulták, hogy mikor. Az oka több mint meglepő! - Egy megosztással jelezze, aki szintén támogatja döntésüket.


Mint oly sok más online és nyomtatott sajtó, mi is rendszeresen beszámoltunk az utóbbi időben túl sokat is szereplő Vajna házaspárról.


A Blikk-től érkezett a friss és szinte mindenkit meglepő hír, hogy Andy Vajna kivonulhat Magyarországról feleségével, Vajna Tímeával együtt. Az az a székhelyüket ismét Amerikába teszik át, miután Magyarországon nem találta meg gazdasági számításait a magyar kaszinó és filmbiztos. Az interjúban kiderült, hogy a karácsonyt még itthon töltik. Leadja, illetve átadja miniszteri teendőit, utána viszont irány Amerika. Arról nem beszélt, hogy végleges-e a költözés vagy csak ideiglenes, de az mindenki számára világos, hogy miután megfosztották Andy Vajnát a tv és rádiócsatornái jelentős részétől valószínűleg ezért (is) születhetett meg ez a döntésük.


Rengetegen reagáltak az országban a hírre, az emberek túlnyomó része szinte ünnepli a hírt, amihez hozzájárult a Vajna házaspár negatív híre országszerte. Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is üdvözítő a költözésük, vagy ez mindenkinek a magánügye kellene legyen?