GYÓLYAHÍR! Megtörtént amire sokan vártak! Megszületett Kasza Tibiék csodálatos kislánya, aki a Lora Bella névre hallgat! Ekkor érkezett és így néz ki a kis csöppség! Egy ❤- el kívánjunk nekik sok boldogságot és jó egészséget!


Óriási örömhír érte Kasza Tibit és rajongóit!


Már az egész ország izgult azért, hogy mikor születik meg végre Kasza Tibiék kislánya. A zenész a TWN-nek nyilatkozott, elárulva, hogy kedd délelőtt világra jött első gyermeke, Lora Bella.

„8:47-kor megszületett a kislányunk, Lora Bella, a baba és a mama is jól vannak. Kimondhatatalanul boldogok vagyunk, nagyon szépen köszönjük mindenkinek azt a rengeteg szeretetet, ami az elmúlt 9 hónapban áradt felénk” – mondta a TWN-nek

Kasza Tibi és párja, Darai Andrea (vagy ahogy mindenki ismeri, Manker) öt év után házasodtak össze egymással. Az eljegyzés igazán rendhagyó volt, mivel Tibi A Nagy Duett műsorában ereszkedett térdre és kérte meg szerelme kezét, aki természetesen igent mondott. Mindez tavasszal történt, Tibi akkor meg is nyugtatta a nézőket, hogy ne aggódjanak, esküvő és baba is jön hamarosan. Nos, tényleg így lett.


2017 őszén Tibiék magyar anyakönyveztető előtt kötötték össze végleg életüket, nem is akárhol, hanem Amerikában, a Grand Canyon legszebb pontján. 

A második nagy hírre sem kellett sokat várni, hiszen idén májusban bejelentették, hogy első gyermeküket várják. Mindezt az Instagramon osztották meg követőikkel és nem is akárhogy köszöntötték az új jövevényt. Az alábbi videóban ezt is megtekintheti! Szerencsére az sem maradt sokáig titokban, hogy kislányt várnak, akit Lora Bellának fognak elnevezni. A tündéri kislány november 27-én meg is érkezett. Sok boldogságot kívánunk nekik!