"Kedves" Békéscsabai kórház sürgősségi osztályán lévő utálatos némber! Mit képzelsz te, hogy a nagy fájdalmakkal küzdő 80 éves édesapámmal így beszélsz?? Kérlek szépen segítsetek eljuttatni üzenetem hozzá és a főnökéhez!


Segítsetek egy megosztással, mert ami történt arról mindenkinek tudnia kell..! Igen.. ilyen is van.. 


A Réthy Pál Kórház (Békéscsaba) mai sürgősségi osztályon lévő 'nőszemély' ... közölte a nagy fájdalmakkal beautókáztatott 80 éves bácsival, hogy maguk minek jöttek ide?! Majd miután elgyalogoltatta az 5km-es folyosón egy másik ablakhoz ahonnan NYILVÁN visszaküldték a bácsit, hangzott el a következő kérdés a kedves kolleganőtől: 'Maguk már megint mit keresnek itt??? A bácsi láthatóan nincs életveszélyben! Menjen vissza a kondorosi ügyeletre, mi itt nem látjuk el!!' 

Dolgok, amiket nem értek: 

1. Ő MEGMONDTA AZ ABLAK MÖGÜL, HOGY A BÁCSI NINCS ÉLETVESZÉLYBEN!!!!!??!! - ezt nevezem!! TAPS. 

2. AKI EKKORA TAJ PARASZT (mert az volt)... ZÉRO INTELLIGENCIÁVAL... AZ NE MENJEN EGÉSZSÉGÜGYBE DOLGOZNI BETEG EMBEREKKEL!! 

3. UNDORÍTÓ STÍLUSBAN közölni, hogy el kellene olvasni a JOGSZABÁLYT, hogy hova lehet ilyenkor vinni a beteget... oly mértékben felháborító és felfoghatatlan egy ilyen helyzetben, amely nélkülöz mindennemű empátiát jóérzést és intelligenciát!! 


Kérdezem én, az ILYEN minek megy egészségügybe?? 

Egy forintot nem érdemelne..... nem hogy fizetésemelést!!!
ÉN, mint egészségügyi dolgozó, nem azért választottam ezt a hivatást, hogy egész nap szerencsétlen pácienseken vezessem le 'az ünnepnapon is dolgoznom kell' frusztrációm!!!! (vagy bármi mást!!!)
Ez elhivatottság!!

Számomra felháborító, hihetetlen és végtelenül megrázó, hogy egyesek ennyire tesznek mások életére!!! Számomra szégyen, hogy ilyen emberek tömkelegére vagyunk utalva a legnehezebb percekben....

(Tisztelet és örök hála annak a kevés kivételnek akik nem tartoznak ide! <3 br=''> 
Kíváncsi lennék... ha egyszer ez a 'nő' kerül ilyen helyzetbe és csukott ajtókra talál, akkor mit tenne?!! Végigolvasná előtte a JOGSZABÁLYT????? 

Köszi, ha megosztjátok, hátha eljut az illetékes szemétkupachoz és a főnökéhez is. ( Festett fekete rövid haj, 40-50 közötti Beáta) nagyon bízom benne, hogy valaki elszámoltatja a hölgyeményt...