Lehet szeretni, lehet utálni de egyszerűen elképesztő amit Gyurcsány Ferenc mondott a botrányosat nyilatkozó Lázár Jánosnak! - Aki egyetért vele, ossza meg szavait!


Pár napja mi is hírt adtunk Lázár János legutóbbi nyilatkozatáról, ami hatalmas felháborodást váltott ki hazánkban.


Emlékeztetőül következzen az igencsak felháborító kijelentése:

- "Elkötelezett célunk, hogy Magyarország felzárkózzon közeli szomszédjához, Ausztriához. Ehhez feltétlen szükséges olyan intézkedéseket bevezetnünk, amik a nyugdíjasainkat is érinti, hiszen, akárhogy is nézzük ők is tagjai a társadalmunknak. Egyáltalán nem elképzelhetetlen az sem, hogy visszahívjuk őket dolgozni és a 70 éves nyugdíjkorhatár törvénytervezete is beadásra készen áll.
Középhosszú távon ez mind Magyarország és polgárai javát szolgálja majd." - nyilatkozta a köztévének a miniszter.

- A sokak által elismert és ugyanannyira ellenszenves, volt Miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc sem rejtette véka alá véleményét és felszólalt ez ügyben. Szavait változtatás nélkül idézzük:


- Egyszerűen nem bírom magamban tartani véleményemet, miután meghallottam amit Lázár János nyilatkozott többek között a nyugdíjhelyzetről. Azt elismerem, hogy a mi kormányzásunk idején is hoztunk rossz és utólag helytelen döntéseket, de ilyen pofátlan törvénytervezetet és kijelentéseket sosem adtunk ki a kezünkből. Én kérek elnézést helyette is, hogy a mai hazai politikában ilyen előfordulhat! Ellenzékként eltökélt szándékunk az ilyen és ehhez hasonló politikusok és törvénytervezetek ellehetetlenítése és egy jobb, szabadabb, demokratikus Magyarország létrehozása. - írta oldalán Gyurcsány Ferenc.

- Ti mit gondoltok gondolatairól?! Vajon ennyi idő után, volt Miniszterelnökként még hitelesek szavai? Írjátok le véleményeteket kommentben.