Maga a borzalom amit ez a "nevelő nő" tett a 8 éves Down szindrómás kisfiammal, Danikával! - Könyörgöm segítsetek őt elkapni! - Osszátok!


Az alábbi sokkoló és egyben felháborító facebook bejegyzést Udvarhelyi Ilona osztotta meg és küldte el szerkesztőségünkbe, szavait változtatás nélkül idézzük:


"Kedves mindenki, kedves szülők!
A tegnapi nap olyan dologra kellett hazaérkezzek munkából, amit őszintén, senkinek sem kívánok. Sajnos 4 éve egyedül nevelem Down szindrómás kisfiam, aki idén töltötte a 8. életévét. Jómagam rengeteget dolgozok, hogy fenntudjam tartani magunkat és Danika betegségére való tekintettel, nem mindig szoktam őt egyedül hagyni, így ha épp nem ér rá anyukám, akkor egy egy nap nevelő nőt szoktam fogadni számára, aki vigyázz rá és foglalkozik vele. Mi szegeden lakunk, és tegnap mikor az újonnan fogadott (helyi újságban talált) nevelőnőre bíztam, azt hittem, hogy jót cselekszem, olyan kedves és megnyerő volt. Mindent lebeszéltem vele, előre fizettem (sajnos!!) elmondtam mit tegyen, mit szeretnék, hogyan foglalkozzon Danival és a többi ilyenkor szokásos dolog. Nyugodtan hagytam őket a lakásba reggel 9-től délután 4-ig magukra. Azonban mikor hazaértem hangos gyereksírásra lettem figyelmes. Kisfiam volt az, aki zokogva, remegő hangon mondta el mi történt, illetve mit tett vele a fogadott "nevelő". Sírva mesélte el, hogy többször is bántalmazta, és testi fenyítést alkalmazott kisfiamon, aki tehetetlen volt ellene.


 Fiam elmondása alapján, arra akarta rávenni, hogy a lakásban tartott értéktárgyak helyét mondja el (erről semmi tudomása nincs a kis Daninak, így szegényt hiába vallatta) Az egész lakást feldúlta a kedves nevelőnéni, amit csak eltudnak képzeni, még a párnákat is feltépte!! Kisfiamat többször is megütötte majd elhagyta a lakást. A szomszédhoz rohant át az eset után gyermekem, akik csak nyugtatgatni tudták, a lelkén esett sebeket azonban már senki sem, talán az idő gyógyíthatja be.. Nekem Molnár Katalin néven mutatkozott be ez a 50-55 év körüli, szőkés hajú "kedves" bébiszitter- nevelő, aki mint kiderült egy utolsó tolvaj lehet, és még gyerek bántalmazó is. Nevének hitelességében erősen kételkedem, sőt még abban is, hogy idevalósi lenne, ezért kérek minden jó és segítőkész embert, segítse a rendőrség (természetesen feljelentettem a nőt) munkáját azzal, hogy megosztja posztomat, mert ez nem maradhat ennyiben. Kisfiam lelki állapotáról az én idegrendszeremről nem is beszélve.. 
Köszönöm mindenkinek, aki segít, vagy segített."
Udvarhelyi Ilona