Megrendítő nyílt levélben üzent a Magyar Nyugdíjasok Országos Szövetsége a kormánynak a megemelni tervezett nyugdíjkorhatár miatt! - Kérjük osszátok meg ezt, hogy minél több emberhez eljuthasson!


Már mi is többször beszámoltunk róla, hogy a kormány nagy erőkkel készíti elő azt a törvényjavaslatot, mely szerint a nyugdíj korhatárt 70 vagy 72 évre emelnék meg.


Mindezt azzal indokolják, hogy ez az emberek és Magyarország jövőjét szolgálja majd. Sokat várnak ettől a korhatár emeléstől, ám úgy akarnak dönteni, hogy emberek ezreinek véleményét hagyják figyelmen kívül. Ez ellen emelte fel a szót és tiltakozik a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetsége és még sok ezer hamarosan a nyugdíjához közeledő jelenleg még aktívan dolgozó ember. 


"Tisztelt Magyarország polgárai! Egyszerűen nem hagyhatjuk, hogy a beleegyezésünk nélkül döntsenek sorsunkról! Ilyen egy demokratikus országban sem megengedett! Ezennel kérnék meg minden jóérzésű magyar embert, fogjunk össze és állítsuk meg a kormányt, hogy ezen ember és nyugdíjas ellenes törvényüket ellehetetlenítsük! Kedves facebookon jelenlévő nyugdíjas társaim! Kérjük osszátok meg ezt a bejegyzésünket, hogy minél több emberhez eljuthassék!" - Fogalmazott a Magyar Nyugdíjasok Egyesületének Országos Szövetségének elnöke.

- Ha felelős magyar emberként egyetértetek a fentiekkel, akkor Kérjük osszátok meg ezt a bejegyzésünket, hogy minél több emberhez eljuthasson!