Most érkezett: Ismét kórházba kellett mennie Pogány Juditnak. Lehet most utoljára.. Nagyon rossz állapotban van! Most közzétett sorait nem bírtuk könnyek nélkül elolvasni. Egy megosztással mutassuk meg, hogy mi mind mellette állunk! ❤ - Jobbulást drága Művésznő!


Többször beszámoltunk róla már mi is, ám a napokban sajnálatos módon újra kórházba került a sokat által szeretett Pogány Judit Művésznőnk. Nagyon megijedtünk, mert hirtelen fel sem ismertük Őt..


Manapság egyre kevesebbet hallani Pogány Juditról! Mindenki jó szívvel gondol gyermekkorunk kedvenc rajzfilmjére a Vukra. A kis rókának ő kölcsönözte a hangját. Évekkel ezelőtt nagy port kavart válása Koltai Róberttel. Láthattuk, hogy nagyon megviselte amit Koltai tett vele.

Nemrég arról hallottunk, hogy betegeskedik és nehezen tudja fizetni hiteleit, mára viszont nagyon meghízott és nem az az életvidám Nő, amit tőle mindig is megszoktunk. A Művésznő azt nyilatkozta legutóbb, hogy még mindig depresszióban szenved, amire sok gyógyszert kell szednie.


"Nem biztos, hogy ez a világ nekem való már, úgy érzem megtettem már azt, amiért ide kellett születnem, a többit az életre bízom, ha mennem kell, hát mennem kell. Nem félek az elmúlástól.."  - nyilatkozta a meghökkentő szavakat Pogány Judit. 


Tiszta szívből kívánunk gyors felépülést, jó egészséget és hosszú életet a 73 éves színművésznek!