Botrányos! Németh Szilárd „rezsicsökkentésért” felelős képviselő olyat üzent a magyaroknak, amit nem raknak zsebre.. - Szerintetek igaza van?


Németh Szilárd a kormány „rezsicsökkentésért” felelős képviselője, leendő Honvédelmi Miniszter tegnap olyat nyilatkozott az Atv.hu-nak, amit valószínűleg minden magyar ember megemleget majd.


Az Atv.hu riportere a jövőben esedékes újabb rezsicsökkentésről kérdezte, majd kiért arra, hogy tényleg igaz e a hír, miszerint újra behívnák az 50. év alattiakat katonának. 
Németh Szilárd erre adott válaszait szó szerint idézzük:

"Köszönöm kérdéseit. 
Újabb rezsicsökkentést egyenlőre nem tervezünk, mert nincs rá szükség, úgy gondoljuk, hogy a magyar adófizető polgárok, már így is jelentős csökkentésben részesültek, ezért nem látjuk okát az újabb mértékű kedvezményeknek. Jelenleg prioritást élvez a nyugdíjrendszer megreformálása és a nyugdíj korhatár 70 - 72 évre megemelése, hogy később egy jobb, élhetőbb ország élhessünk. Ehhez szükséges ezeket az elsőre merésznek tűnő intézkedéseket bevezetnünk.


Kitért a kötelező katonaság kérdésére is:
- Igen, tervezzük, hogy újabb 5 ezer fővel emeljük a Magyar Honvédség létszámát, amit szintén fontosnak tartunk, ide minden 50. élet évét be nem töltött embert várunk, aki megfelel a követelményeknek." - tért ki a Miniszter. 

- Ti mit gondoltok nyilatkozatáról? Aki szintén nem ért egyet megkérdőjelezhető véleményével, ossza meg!