Rendhagyó! Az év eddigi legsokkolóbb vallomását halhattuk Szanditól! "Éveken át hallgattam, de most már nem bírom tovább!" - Egy megosztással jelezd, ha te is értékeled drámai őszinteségét!


Rendhagyó! Az év eddigi legsokkolóbb vallomását halhattuk Szanditól!
Viszonylag ritkán hallat magáról a sokak által szeretett énekesnő, Szandi. Rengetegen szeretik őt a mai napig, azonban ő sose rejtette véka alá politikai nézeteit, amiért sok kritika érte mindig is.

Azt sokan tudják, hogy jelenlegi kormány szeretete vagy nem szeretete kardinális kérdés a művésznőnél. Éppen ezért döbbentett meg mindenkit mostani nyilatkozata, ami egészen más megvilágításba helyezi őt, és a hazai "demokratikus" politikát, szólás szabadságot. Sorait amit a 444-nek nyilatkozott változtatás nélkül közöljük:

"Hosszú éveken át hallgattam, de most már nem bírom tovább! Megannyi megalázás, és megannyi kritika ért politikai hovatartozásom miatt a magánéletben és a munkában is. Kedves honfitársaim, nem tudok tovább hazudni, egyáltalán nem vagyok Fidesz párti. Eddig nem mertem nyilatkoztni, mert megfenyegettek, de engem és még oly sok reklám arccal bíró embert, lefizettek éveken keresztül, csak azért, hogy hazudjak politikai hovatartozásomról, embereket toborozzak akik a nevem miatt majd a szavazó tábort erősítik.


Szégyenlem, hogy beálltam a sorba, de nem volt más választásom, hisz ellehetetlenítették volna a megélhetésem, az életem és a koncertjeimet is sorban szabotálták. Amire oly sok példa is volt a múltban. Betelt a pohár! Én csak egy élhető, SZABAD Magyarországot szeretnék, ahol nem kell félnem attól, sem attól, hogy a gyerekeimet és az ő gyerekeiket le és kihallgatják, ahol nem kell félni a holnaptól, a létbizonytalanságtól. Ahol tudsz tervezni a holnapot feszültség nélkül és emberhez méltóan megélni" - nyilatkozta a meglepően drámai sorokat Szandi.

Ti mit gondoltok szavairól? Az biztos, hogy ez nagyon sok embert meglepett, hisz Szadni sorait több ezren osztották meg, mióta közzétette. 

Egyetértesz vele? Kérjük oszd meg Te is!