Ritkán hallani olyan felháborítót, mint amit Stohl András nyilatkozott ma a magyar "munkásrétegről". - Szerintetek is vérlázító a véleménye?


Stohl Andrást sokan kedvelik, ám az tény, hogy meggondolatlan szabad szájúsága már többször váltott ki felháborodást a magyar emberekből.


Úgy gondoljuk, hogy a mai, Blikknek adott interjúja sem lesz ez alól kivétel. Talán jobb lett volna, ha ezt megtartja magának.

Stohlt a munka és viharos magánéletén kívül többek között arról kérdezték, mi a véleménye a mai Magyarországról és ő min javítana a leginkább, ha tehetné:

"Megmondom őszintén, sok a baj ebben az országban. Engem leginkább az emberek panaszkodása zavar.. Jó magam is napi 10-12 órákat dolgozom, hogy eltudjam tartani a családom, ami valljuk be, nem könnyű. Úgy hiszem, ma minden magára valamit is adó hasznos állampolgárnak is ugyanennyit kellene dolgoznia, a panaszkodás helyett, nem pedig a napot lopnia.


Én így gondolom. Cselekvés, cselekvés, cselekvés. Csak a lusta ember sajnáltatja magát, amit valljunk be őszintén, a magyar emberek jó része erőszeretettel csinál. Nem a napot kellene lopni, hanem hasznossá tenni magunkat, az ország sem itt tartana" - tette hozzá az igencsak nyers véleményét Stohl András.

- Ti mi gondoltok véleményéről? Szerintetek vérlázító a véleménye, vagy valóban így lenne ez?

Oszd meg, ha te sem értesz egyet szavaival..!