Sebestyén Balázs durván beszólt a tegnap botrányosat nyilatkozó és a magyar embereket megalázó Stohl Andrásnak! - "Te András mégis hogy a fenébe.."


Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk Stohl András legutóbbi interjúja sokakat felháborított, mikor nekem egyszerűséggel azt jelentette ki, hogy lusták a magyarok és nem panaszkodni, hanem inkább dolgozni kellene, abból is minimum 10-12 órát, ahogy azt Ő teszi.


Ez sok magyar embernél kiverte a biztosítékot és nem tetszésüket fejezték ki Buci felelőtlen nyilatkozata ellen. A hír hamar szétterjedt a médiában, így juthatott el Sebestyén Balázshoz, aki egy emberként állt ki a magyar dolgozó emberek mellett és a következőt mondta Stohl Andrásnak:

"Te András! Ezt mégis hogy a fenébe képzelted? Próbálom félretenni az irántad érzett unszimpátiát, mert ugyan a munkádat és az abban elért teljesítményedet teljesen elismerem, de az ilyen kijelentéseidet, mint ember már nem, és nem is fogom sosem. Úgy gondolom, ahelyett, hogy ilyen meggondolatlan dolgokat nyilatkoznál inkább rakd rendbe a magánéleted és ne adj tanácsot más embereknek a munka morálról. Én sem teszem, neked sem kellene, és egyébként meg úgy senkinek sem.


Egyszerűen ez nem a mi tisztünk, kérlek had döntse már el mindenki maga, hogy ki hol és mennyit akar/tud dolgozni. Ez ilyen egyszerű. Az észt mindenki tudná osztani, csak nem biztos, hogy érdemes.. Nyilván különbözőek vagyunk, de én sürgősen bocsánatot kérnék a helyedben emiatt a kijelentésem miatt. Csak egy tipp, egy kollégától. Ez a Te életed, te döntésed, a te hírneved.." - mondta az igencsak elgondolkoztató sorokat Balázs.

- Ti mit gondoltok Balázs véleményéről? Ha úgy érzed, hogy igaza van ebben a kérdésben, úgy kérjük oszd meg szavait, hogy még többen tudjanak erről!