Sokak szíve összeszorul attól, amit Majka tett Ebben a miskolci gyermekkórházban. - Mit érdemel ezért a tettéért?


Sokak szíve összeszorul attól, amit Majka tett Ebben a miskolci gyermekkórházban. Beteg gyerekeket látogatott Majka Miskolcon - megható üzenetet írt az egyik fiúnak.


Majka egyik barátjával, Badalik Szabolccsal ellátogatott Miskolcon az onkológiai osztályra, hatalmas örömet okozva ezzel az ott ápolt beteg gyerekeknek. A látogatás pillanatairól megható felvételek is készültek, amelyeket a rapper Facebook-oldalára posztolt, a következő szöveg kíséretében:

"Ma bent jártunk a Miskolci Onkológiai Osztályon, ahol az orvosok és ápolónők elképesztő munkát végeznek. Bár mikor meghívtak, önző módon nagyon féltettem a lelkem ettől a találkozástól, de nagyon örülök, hogy ezeknek a gyerekeknek ilyen örömet okoztunk! Krisztiánnak külön kitartást és erőt kívánok."


"Ne felejtsd el kishaver, hogy az életben sosem sima semmi, azonban az emelkedő végén lejtő van! (tudod ott magától gurul a bicikli)." - üzente Majka az onkológiai osztályon gyógyuló egyik gyereknek, aki annyira meghatódott a rapper szavaitól, hogy sírásban tört ki.
"- rengeteg erőt adott nekem Majka ezzel a látogatásával, olyan dolgokat mondott az életről, ami miatt most már mégjobban tudok és fogok is küzdeni, mert nincs más lehetőség, csak előre" - nyilatkozta a megható sorokat Krisztián, akivel hosszabb ideig beszélgetett a híres rapper.

Ti mit gondoltok erről? Mert szerintünk Majka emberségből ismét jelesre vizsgázott, az Isten áldja! Akit szintén meghatott Majka embersége, kérjük adja hírül, ne csak a rossz hír terjedjen kis hazánkban!