Szívszaggató igazságtalanság! Egy idegen csókja miatt kellett eltemetni egy 12 napos csecsemőt.. Ez történt a drága csöppséggel: - Nyugodjon békében!


Még két hetet sem élhetett a kislány egyetlen ember felelőtlensége miatt..


Megrázó Facebook-posztban számolt be egy fiatal édesanya arról, miként veszítette el kislányát. Mindössze 12 nap: ennyi adatott a gyermeknek, akinek halálát egy ártatlannak tűnő gesztus okozta.

Emerson Faye Trejo július 25-én született, ám alig két héttel később már a temetéséről kellett gondoskodnia szüleinek, Presley-nek és Eliasnak. A texasi pár gyermekét ugyanis megfertőzte a herpesz vírus, miután valaki megpuszilta. Az újszülött – szinte alig létező – immunrendszere képtelen volt megbirkózni a betegséggel. Presley Trejo a napokban hosszó bejegyzésben mesélt arról, miként veszítette el gyermekét. Posztját több mint 200 ezren osztották meg, szavaihoz több mint 35 ezer hozzászólás érkezett.

“Felnőtteknek a herpesz nem nagy ügy. Csecsemőknek, kicsike vagy nem létező immunrendszerrel halálos. Ha valakiben benne van a vírus, pillanatok alatt átadhatja. Még úgy is vírushordozó lehet valaki, hogy nem is tud róla” – írja a gyászoló anya a posztban, hangsúlyozva: ne puszilgassunk újszülötteket. Pláne ne más gyermekét!


Majd üzenete megerősítéseképp szívszorítóan részletesen mesél arról, kislánya, Emerson Faye szervei miként álltak le egymás után. “Olyan gyorsan történik minden, hogy észre sem veszed, hogy a gyermeked megbetegedett. Mire a kórházba értünk, Emerson mája leállt. Utána a veséje követte. Egészen az agyhalálig rohamai voltak. A szíve nem vert többé, csak a gépek tartották életben.”

Az anya posztjából kiderül: azért döntöttek úgy, hogy hónapokkal első lányuk távozása után beszámolnak a történtekről a világnak, hogy minél több ember figyelmét felhívják erre a betegségre, valamint a tragédiára, ami egy kis odafigyeléssel elkerülhető lett volna.

EMERSON NEM ÉRDEMELTE MEG EZT. ANYAKÉNT ÉS FELESÉGKÉNT ÉN SEM ÉRDEMELTEM EZT. A FÉRJEM ÉS A FIAIM SEM ÉRDEMELTÉK EZT. ÉS MOST EGY ÉLETEN KERESZTÜL ÉLHETÜNK ANNAK, HOGY “MI LETT VOLNA, HA”…

Presley és Elias – akik két fiút nevelnek – nem fedték fel, kinek a halálos csókja lehetett az, ami újszülöt lányuk halálát okozta. Posztjukból azonban világosan kiderül: nem ők adták át a végzetes herpesz vírust…