Szívszorító, amit Bogdán László tesz az Irigy Hónaljmirigy beteg tagjáért Ambrus Zoliért! Talpig ember vagy László azt mindig is tudtuk, de erre tényleg nem számítottunk! ❤


Korábban már beszámoltunk arról, hogy mit tesznek egykori kollégái a sajnálatos balesete és betegsége óta egyre csak lejjebb csúszó Ambrus Zoliért, aki még 2005-ben szenvedett súlyos autó balesetet.


Azóta szerelmét, munkáját és egzisztenciáját is mind elvesztette. Igazán nagyszerű ismét egy igazán emberséges hírrel szolgálnunk. Az egykor népszerű, volt Irigy Hónaljmirigy tagot, most nem más mint Bogdán László karolta fel, nem is akárhogy.

"Kedves Zoli!
Sajnálattal olvastam, hogy mi történt veled még évekkel ezelőtt, és úgy halottam azóta sem jött helyre teljesen az életed. Ha nem ellenzed, és elfogadod támogatásom, akkor ezennel szeretnék neked felajánlani egy állandó munkalehetőséget Budapesthez közel, ami igazán közel állna hozzád, hisz zenével kapcsolatos. Ezenfelül tudok biztosítani számodra az egyik pesti lakásomba lakhatást is, amíg teljesen nem rendeződik az élted és az anyagi biztonságod helyre nem áll.


Szívből remélem elfogadod felajánlásom, habár tisztában vagyok vele, hogy nem kérted, így ha esetleg máshogy döntenél, én azt is elfogadom. További sikeres és megérdemelten boldog életet kívánok!"
Tisztelettel,
Bogdán László

Ha Ti is úgy gondoljátok, ez egy igazán őszinte és szép emberi gesztus Bogdán Lászlótól, úgy kérjük oszd meg a hírt másokkal is!