SZÖRNYŰ balesetet szenvedtünk a férjemmel a minap és a képen látható férfinak szeretnék üzenni! - Kérem segítsenek egy megosztással eljuttatni hozzá közlendőmet!


SZÖRNYŰ balesetet szenvedtünk a férjemmel a minap és a képen látható férfinak szeretnék üzenni! - Kérem segítsenek egy megosztással eljuttatni hozzá közlendőmet!


2018. November 20.-án B. László tűzoltó főtörzsőrmester, a győri hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója szabadnapján éppen hazafelé tartott a családjával, amikor Győrhöz közel, egy erdős útszakasz mentén észrevett egy árokba borult autót.

Mivel látta, hogy a mentő még nem érkezett meg, azonnal félreállt és segíteni indult: látta, hogy az autó mellett fekvő ember, nem mutat életjeleket, ezért megkezdte az újraélesztést, és egészen addig végezte, amíg a mentők ki nem érkeztek a balesethez. A sérült valószínűleg ennek a tűzoltónak és az azonnali közbelépésének köszönheti életét. A sérült felesége, aki csak könnyebb sérüléseket szenvedett, most megható üzenetben köszönte meg a bátor segítségnyújtást, aminek férje az életét köszönheti.


"Sokkos állapotban voltam, hirtelen azt sem tudtam mi történik, mire feleszméltem, kiabálást hallottam, és megjelent ez a férfi, aki azonnal a férjem segítségére sietett! Nem tudom elégszer és kifejezően megköszönni neki azt ami tett! KÖSZÖNÖM! Öröm látni, hogy ilyen emberek szolgálnak hazánkban! Remélem még sokan vagytok!" - tette hozzá a megható sorokat a megmentett férj felesége. 

- Mi szívből gratulálunk B. László lélekjelenlétéhez és ahhoz amit tett! Nagybetűs EMBER és HŐS a javából! Arra kérünk mindenkit, aki szintén így gondolja, ossza meg ezt a hírt, had értesüljön erről az igazán (sajnos) ritka és példaértékű esetről minél több ember!