TRAGÉDIA: 8 hónapos kismama zuhant ki a negyedik emeletről! 2 gyermeket hagyott magára Erika.. Elképesztő az OKA! Emiatt történt ez a szörnyűség: - Nyugodjanak Békében!


A kismama a harmadik gyermekével volt várandós.


Életét vesztette egy nyolc hónapos terhes nő, K. Erika (40), miután kizuhant a negyedik emeleti lakásából Szolnokon. - számolt be a szörnyű hírről a Blikk.

A 40 éves várandós nő a harmadik gyerekével volt terhes. Volt élettársával, egy 60 év körüli férfival volt a lakásában.

Az alsó szomszéd először sikolyokra, majd egyszer csak arra figyelt fel, hogy a nő a párkányba kapaszkodva lóg az ablakban. A szomszéd próbálta őt elkapni, de a terhes nő végül lezuhant. A 15 métert zuhant kismama olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.


Az ügyben megalapozott emberölés vádjával indítottak eljárást, a lakásban tartózkodó idősebb férfit, aki egyébként erősen ittas volt őrizetbe vették.

- Nyugodjanak Békében ezek a drága ártatlan lelkek! A hozzátartozóinak és a hátrahagyott kisgyermekeinek erőt és kitartást kívánunk! Reméljük ez a tragédia nem árnyékolja be majd egész életüket. Mégis mit tehetett az anyuka, és a kisbaba?! Szomorú, hogy ilyen megtörténhetett! Oszd meg, ha te is végtelenül felháborítónak tartod azt ami és ahogy történt.