A 78 éves Marika néni szívfacsaróan őszinte levele Orbán Viktorhoz, melyet magyarok milliói osztottak meg eddig! - Egy megosztással jelezd, ha te is egyetértesz vele!


Szívfacsaróan őszinte és szókimondó levelet címzett a 78 éves kisnyugdíjas, Faludi Marika néni Orbán Viktornak! Sorait unokája töltötte fel a facebookra, amit azóta magyarok ezrei osztottak meg. Úgy hisszük ha valami, ez tényleg szívből szólt.. Álljanak itt sorai változatlanul:


"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Tudja, Ön még éppen, hogy csak kamasz volt, mikor én már ledolgoztam az életem felét.. Láttam én már sok mindent ebben az életben, de azt idős koromra sem tudom megemészteni, hogyha a gyerekeimet és unokáimat látom nyomorogni. Tudja kedves Miniszterelnök úr, mióta ön kormányoz bizony én ezt látom. Bárcsak ne látnám.. A létbizonytalanságot, a nyomorúságot.. azt, hogy három unokámból kettő már évek óta külföldön kényszerül dolgozni és félévente csak egyszer látogat haza.. Akkor is azt mondja, hogy minek jöttem..? 


A szívem megszakad, hogy Ön és a hatalmon lévők egy ilyen országot és ilyen körülményeket teremtettek. Kérem tegye szívére a kezét.. és kérdezze meg magától, ha az Ön gyermekei is kint dolgoznának a betevőért és évente kétszer látná őket, akkor mit érezne? Őszintén?! Mit érezne.. Remélem eljut önhöz levelem, mert tudom és hiszem, hogy nagyon sokan gondolják még rajtam kívül így.. Kívánok magának áldott holnapot és józan az a magyar népet szolgáló döntéseket."

- Ti mit gondolnak sorairól? Egy megosztással jelezd, ha te is egyetértesz a néni szavaival!