A SZEMEM LÁTTÁRA DURVÁN MEGALÁZTA EZT A HÖLGYET A FŐNÖKE AZ ARÉNA PLÁZÁBAN! UNDORÍTÓ, EMBERHEZ NEM MÉLTÓN VISELKEDETT VELE! KÉRJÜK, OSSZA MÁR MEG AZ, AKIT SZINTÉN FELHÁBORÍT, HOGY EGYES EMBEREK MIT MEG NEM ENGEDNEK MAGUKNAK!


Tegnap Budapesten voltam és mivel én vidéki vagyok, a Keleti pályaudvarból indult a vonatom hazafelé.


2 órával hamarabb odaértem és gondoltam ne ott várakozzak, elsétáltam az Aréna Plázába.

Nem sokat ettem aznap, ezért gondoltam beülök valahova enni valamit, eközben felrakom töltőre a telefonomat, mert még egy fontos hívást vártam, csak az egész napos GPS használat miatt már csak 10%-on volt a telefonom.

Szóval meg is vettem a késői ebédemet, majd megkértem a kiszolgálót, hogy nem rakhatnám-e fel kicsit tölteni a telefonomat.
Erre a hölgy készségesen válaszolt, elmondta, hogy elvileg neki ezt nem szabadna, de most megteszi nekem tekintettel arra, hogy fontos hívást várok, nem szórakozni kell. Megköszöntem majd leültem elfogyasztani az ételemet.

Nem telt el 5 perc, a pult mögül ordibálást és káromkodást hallottam , majd láttam ahogy a hölggyel kiabál egy férfi. (a főnöke). A vendégek szeme láttára alázta meg undorító módon és emberhez nem méltó módon kiabált vele.

– Te ostoba teszetosza munkás, hát ezért vagy itt még mindig nem fogtad fel? Mert nem tartod be a szabályokat!! Neked nem kell gondolkodni, te csak azt kell tedd amit én mondok! Felfogtad?!
Ha nem, akkor repülsz és mehetsz a híd alá! – ordította.


A vásárlók is le voltak hűlve, szóhoz se jutottak. Nekem rögtön leesett, h a telefontöltésem miatt veszekszik vele a főnöke.
Odamentem és szépen elmondtam, hogy az én hibám. Mire a férfi hozzám vágta a töltőmet és a telefonomat. Köpni-nyelni nem tudtam.

A hölgy sírva kiszaladt a helyiségből. Azután nem láttam sehol. Nagyon megsajnáltam szegényt!!

KOMOLYAN ezt a világot éljük, amikor segítesz másnak és jószívű vagy, még téged büntetnek meg érte?!?! Ezzel is azt nevelve beléd, hogy ne foglalkozz senki mással csak magaddal?!?! Ilyen önző népet nevelünk??
FELHÁBORODTAM!! És most ezt muszáj volt elmesélnem , tudja meg az ország!

Elegem van abból hogy vezető pozicioban lévő emberek semmibe se néznek másokat és azt hiszik, hogy ők mindent tudnak! Hát nem! És nem beszélhetnek úgy az alkalmazottjukkal , mint egy kutyával! Felháborítónak tartom, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak!

Kérlek segíts egy megosztással, ha te is egyetértesz!