Áder János ismét megfenyegette a tüntető magyarokat, még Bogdán László neki címzett őszinte szavai sem hatották meg: "Döntöttem! Nem szeretnénk olyan eszközökhöz folyamodni ami.."


Ahogy azt egy korábbi cikkünkben megírtuk, Áder János fenyegető hangvételű nyilatkozatot tett a magyaroknak, ha azok ismét tüntetni mernek és a parlament épületében kárt tesznek. 


Ennek apropója az volt, hogy Összefogtak a pártok és újra utcára hívják az embereket. Ne írd alá, János! címmel összellenzéki tüntetést hirdettek meg péntekre.
A gyülekező pénteken 20:00 órától lesz a Kossuth téren, ahonnan felmennek a Várba, hogy közösen követeljék a köztársasági elnöktől, hogy ne írja alá a túlóratörvény brutális módosítását, amelyet egy hete megszavazott a Parlament. A mai napon a sok ember által méltán elismert és szeretett Bogdán László is írt egy megrendítően őszinte levelet egyenesen Áder János Köztársasági elnök számára, hogy meggyőzze őt, amit csinál, az nem biztos, hogy a nép érdekeit szolgálja majd. Sokak megrendülésére az Elnök úr nem hogy megfogadta volna elgondolkodtató sorait Bogdán Lászlónak, épp ellenkezőleg. Ismét kissé fenyegető hangvételű nyilatkozatot tett közzé melyben nyomatékosítja határozott állásfoglalását.

"Tisztelt magyar állampolgárok!
Egy korábbi nyilatkozatomban közöltem már azon szándékomat, hogy akármi is történjék, én minden tudásommal a nép érdekeit fogom szolgálni.


Így ezen szabad akaratomból kifolyólag én úgy látom helyesnek, ha aláírom a törvényt, amiről a magyar nép korábban már egyértelműen döntött. Köszönöm mindazok emberek levelét és tanácsait akik hozzám fordultak véleményükkel. Mérlegeltem őket és emiatt is döntöttem úgy, ahogy. Kormányunk számára a magyar emberek élete és jövőbeni sorsa a legfontosabb. Emiatt és ezúton kérem önöket, hogy a péntekre tervezett tüntetést a szent ünnepekre való tekintettel is a lehető legszerényebb módon vezényeljék le, nem szeretnénk eme időszak alatt nem méltó eszközökhöz és intézkedésekhez fordulni, ám ha ez szükséges lesz, muszáj lesz azt megtennünk. Kívánok mindenkinek áldott és boldog Karácsonyt."

- Önök mit gondolnak Áder János fenyegető szavairól? Amennyiben ön is felháborítónak tartja, kérjük ossza meg szavait!