Advent első vasárnapján nem kérek mást, csupán nézzétek meg milyen ügyes a sokat bántott és beteg kisfiam! Ha nektek is tetszenek munkái, pár szép szóval kérlek bátorítsátok őt!


Kedves mindenki!
Advent első vasárnapján nem kérek mást, csupán nézzétek meg milyen ügyes a sokat bántott beteg kisfiam, a 7 éves Ádámka és ha nektek is tetszenek munkái pár szép szóval kérlek bátorítsátok őt!


Szülőként nagyon nehéz a mai világban egy olyan gyermeket nevelni, aki kicsit is kilóg a sorból. Ádámka Down szindrómával született, amiért az emberek sokat bántják Őt, és néha még engem is, csak mert nem olyan mint a többi társa.. Tudom, nagyon sok szűk látókörű és buta ember van, igyekszem és véleményüket figyelmen kívül hagyni, de nehéz.. nagyon nehéz. Ádámra azért is vagyok büszke, mert állapota ellenére rendkívüli kézügyességgel rendelkezik, sőt társa megirigyelhetné őt. Kérlek nézzétek meg ti is ügyes kezeinek munkáit:

Ha nektek is tetszettek a kis Ádámka munkái úgy kérjük küldjetek neki bár bátorító szép szót és adjátok körbe ügyes munkáit! :)