Bogdán László egy emberként védte meg a magyarokat és ment neki a rabszolgatörvényről és a munkásrétegről vérlázítót nyilatkozó Andy Vajnának! - Ossza meg, aki egyetért IGAZ szavaival!


Ahogy egy korábbi hírben már beszámoltunk róla, a kormány oldali Andy Vajna ismét nem bírt magával és csúnyán beszólt a magyar (valóban) dolgozó és munkát végző embereknek a rabszolgatörvénnyel kapcsolatban. Emlékeztetőül a következő vérlázító dolgokat mondta:


"Nem értem mi ez a nagy demonstráció, tiltakozás az emberek részéről. 
Nagyon jól gondolkozik a kormány, amikor a Rabszolga törvény bevezetésére készül. 
Pár száz túlóra senkit nem fog földhöz vágni és az, hogy esetleg később fizetik ki még jól is jöhet a polgároknak,hisz addig is jó helyen lesz a pénzük. Ha azonnal kézhez kapnák úgyis csak elköltenék, tehát a kormány ezzel a döntéssel egyértelműen jót akar az embereknek. 
Én sem 8 órát dolgoztam soha életemben, sőt ennyi évesen még most is 16 órákat működöm aktívan. 
A munka az, ami leginkább hosszabbítja az életet. 
Azt tapasztalom, hogy a magyar emberek olyan negatívak, hogy nekik semmi nem jó, tehát ezen a hozzáálláson kellene gyorsan változtatniuk!"

Erre reagált a következőkkel Cserdi polgármestere, Bogdán László:

"Tisztelt Andy Vajna Úr!


Őszinte döbbenettel olvastam nyilatkozatát, melyből süt a rosszindulat, a magyarellenesség és az, hogy valószínűleg Ön életében egy percet sem végezhetett tisztességes kétkezű munkát. Amiért Ön úgy kereste meg a kenyerét ahogy, még nincs joga emberek ezreit bírálni és kioktatni arról, hogy mi is az igazi munka. Emberközpontú polgármesterként, aki minden napját a népe közelében tölti igenis látom, hogy az a törvény amit maga és a kormány előszeretettel állít be jó dologként igenis családok százezreit teheti tönkre. Sokuk már most is alig van együtt a családjával, hogy megkeresse szerény kenyérre valóját. Sok ezer igaz lelkületű magyar ember mellett én is felszólítom ezért Önt és a kormányt, hogy azonnali hatállyal álljanak el ezen törvény elfogadásától, mert az élet, ember és magyar ellenes!"
Tisztelettel,
Bogdán László

- Önök mit gondolnak a polgármester szavairól?

Mi csak egyetérteni tudunk Bogdán László igaz szavaival és jó látni, hogy ebben az országban, ha oly kevesen is, ám mégis vannak olyanok, akik kimernek állni mellettünk! Amennyiben Ön is egyetért szavaival adja tovább!