BORZALMAS balesetünk volt tegnap kora reggel egy ámokfutó autós miatt! Nagy erőkkel keressük a KXC rendszámú fekete BMW D520-at, aki EZT tette velünk és aki miatt a gyermekem és feleségem jelenleg is az intenzív osztályon fekszik! Segítsetek Osszátok!


Tegnap kora reggel (6 fél 7 tájékán) Budapestre tartottunk rokonlátogatásra, amikor is az 6-os főúton hirtelen a szembejövő sávba kivágott elénk egy fekete BMW.


Hogy elkerüljem a biztos ütközést, elcsaptam a kormányt és lesodródtunk az úttestről, de így is elkapta a kocsink bal oldalát a BWM-s és így a képen látható pozícióban állt meg az autónk egy árokban. A vétkes szó nélkül! tovább hajtott, mivel az ő autója nagyobb volt és alig sérült. A miénk valószínűleg közel totálkáros lett, nekünk nincs pénzünk újat venni, de az ő biztosítója fedezné az okozott kárt, ha sikerül előkeríteni. Ahogy említettem autó sofőrje még lassítani sem óhajtott és segítségnyújtás nélkül tovább ment. Egy fekete BMW (talán D520 típusú) volt a vétkes, aminek ha jól emlékszem a sokktól KXC -vel kezdődött a forgalmi rendszáma. Ha valaki esetleg felismeri az első 3 betű alapján a személygépkocsit könyörögve kérjük, hogy hívja a rendőrséget! Köszönöm azoknak, akik vették a fáradtságot és megálltak - segítettek, vagy segíteni akartak. Felháborító, hogy milyen emberek vannak...hogy néz majd tükörbe ezek után? 


A 10 éves kisfiam és a feleségem is az intenzív osztályon vannak, talán mára már stabilizálódott az állapotuk.. Nejemnek több bordája törött el és az arcán és fején keletkeztek csúnya sérülések, kisfiam meg hiába volt hátul bekötve úgy meghúzta a biztonsági öv, hogy súlyos gyomor és mellkasi sérülései keletkeztek. Az orra eltörött és a balesetben eszméletét vesztette. Jómagam betört fejjel és zúzódott karral csodával határos módon ennyivel "megúsztam", mert csak a vezetőoldali légzsák nyílt ki..
Szeretném neki megmutatni, hogy mekkora sérülést okozott a családomon. Nem csak testi hanem lelkit is... A szívem szakad meg. A helyszínelő rendőrök azt mondták, hogy valóságos csoda, hogy túléltük... Szeretném ha ez eljutna a vétkes autóshoz.. és merem remélni, hogy legalább az ünnepek ideje alatt magába száll és feladja magát a rendőrségen.
Zombori Pál, az édesapa