BOTRÁNY! Ilyen gusztustalan módon gratulált Andy Vajna Orbán Viktornak a ma elfogadott rabszolgatörvénnyel kapcsolatban: "Ma ismét megmutattad, hogy mi kell a népnek, azt tetted amit.."


Mint azt egy korábbi cikkünkben mi is megírtuk, a mai napon a magyar nép minden tiltakozása ellenére elfogadták a rabszolgatörvényt. Nem is kellett sokat várni, hogy a kormánnyal szoros kapcsolatot ápolók felszólaljanak.


Azonban emberek ezreit döbbentette meg, hogy pont Andy Vajna szólalt fel ékesen elsőként és gratulált a Miniszterelnöknek a törvény elfogadásával kapcsolatban. Szavait változtatás nélkül idézzük:

"Gratulálok Miniszterelnök Úr! Ön ma ismét megmutatta, hogyan kell kemény kézzel, emberségesen és a nép érdekeit nézve szolgálni egy országot. Jómagam is olvastam a túlóra törvény részleteit és csak egyetérteni tudok a ma hivatalosan is elfogadott törvénnyel.


Ez a magyar dolgozni akaró emberek érdekeit szolgálja, aki meg nem akart ebben az országban igazán sosem dolgozni, annak meg teljesen mindegy, hogy pár órával több vagy kevesebb." - tette hozzá Andy Vajna

- Önök mit gondolnak szavairól? Bennünket nagyon felháborított az, hogy ilyen módon a publikum előtt gratulált az emberek életét csak megnehezítő törvényhez az elnökkel közeli és igen jó kapcsolatot ápoló barátja, Andy Vajna.
Amennyiben önt is, úgy kérjük ossza meg sorait, hogy minél több emberhez eljussanak ezek!