BOTRÁNY! Kitálalt a tegnapi Kossuth téri tüntetésre kivezényelt rendőr! Gyomorforgató amiket elárult: "Elegem van, nem hallgathatok tovább! Ideje megtudnia mindenkinek mi zajlik a háttérben.."


A szakszervezetek által szervezett tegnapi tüntetés a Kossuth térnél nem zajlott zökkenőmentesen. Célja a kormány által és az emberek megkérdezése nélkül egyoldalúan bevezetni készülő rabszolgatörvény megállítása illetve ellehetetlenítése.


A kormány kérésére rengeteg rendőr "áll szolgálatba" és tömött sorokban védte a parlament bejáratát. Az egyik, (vezeték) neve elhallgatását kérő kivezényelt rendőr most olyan dolgokat mondott el, amivel nem árt, ha mindenki tisztában van. Ilyen a rendszer és ez folyik a háttérben. Facebookon keringő szavait mi is változatlan formában közöljük:

"Két nappal ezelőtt jött a felettesemtől a telefonhívás, mikor még javában a szabadságom töltöttem, hogy december 8.-án tüntetés lesz, és be kell mennem dolgozni, természetesen dupla pénzért.. Családos emberként mit is mondhattam volna, meg hát ugye a parancs.. az parancs.. Így is tettem. Ki volt adva mindenkinek parancsba, hogy akármi történjék a parlament épületét senki meg nem közelítheti és a legkisebb provokációra és agresszióra is fel kell lépnünk. Idézem feletteseim szavait: "- Nem számít mit tesztek, ti rendőrök vagyok, titeket véd a jelvény és a törvény, csak végezzétek a dolgotokat, hogy senki se zavarja meg a tüntetést és a rendet.


A felbujtókat vezessétek el bilincsbe és spray-vel is lefújhatjátok őket, és ha a szükség úgy kívánja a gumibotot se féljetek használni..." Nos, én ezek közül egyik sem tettem, de sok társam és kollégám igen. Gyomorforgató látni, hogy felső utasításra mit kell tennünk a (szerintem is) jogosan tüntető saját honfitársainkkal! Ezt én nem bírom már tovább nézni és elhallgatni. Szeretném, ha erről minél több magyar ember tudna! Ugyanis ez folyik a háttérben és mindig is ez folyt és fog is folyni.. A hatalom és pénz mindennek felett! A kormány zsebében van a rendőrség és minden "elvileg" független szerv is, csak erről sok ember nem tud...! Reménytelennek látom a mostani helyzetet, amíg valamit mi emberek nem teszünk, addig ez sosem fog változni. Rajtunk múlik! Én elkezdtem és a holnapi nappal beadom a felmondásom. Nem áll szándékomban egy ilyen rendszert tovább "szolgálni" - írja K. Attila a nevének részleges elhallgatását kérő Rendőr a facebookon.

- Mit gondolnak szavairól? Ossza meg, ha Ön szerint is gyomorforgatóan felháborító, ami demokrácia álnéven az országban folyik és hogy az emberek hiába vonulnak az utcára nem történik már hosszú ideje semmi sem!