BOTRÁNY! Vajna Timi undorító módon szólt be és alázta meg a magyar nyugdíjasokat! "Nemtudom miért sírnak, ha még 4-5 évet rá kell húzniuk, hiszen.." - Kérjük ossza meg, aki nem ért egyet vele és soha többet nem akar hallani róla!


Eddig is sokat hallotta a hangját az országban kétes népszerűségnek örvendő Vajna Tímea, de amit most mondott a nyugdíjasokról, az túl ment minden határon.


Nemes egyszerűséggel megalázta és levéleményezte azon emberek millióit, akik hosszú munkával töltött évtizedek után végre elakarnának menni nyugdíjba és jogosan várják a megérdemelt pihenést. A kormány 2019-re tervezett, sokakat felháborító nyugdíjkorhatár kitolásával kapcsolatban szólt be a mindenbe belekotnyeleskedő és kitartott Vajna Timike:

"Természetesen én is számítok valamennyi nyugdíjara, és tudom, hogy mi az az igazi munka, még ha én máshogy is keresem meg a kenyeremre valót.


De én igazán nem tudom, hogy miért sírnak, ha még 4-5 évet rá kell húzni, hamar eltelik az, és legalább tovább hasznosnak érezhetik magukat addig is." - nyilatkozta a felháborító sorokat a Blikknek Vajna Timi.

- Erre mégis mit lehet mondani..? Aki szerint sincs igaza és felháborítónak tartja kijelentését, kérjük ossza meg, legalább lássák minél többen, hogy milyen nevetséges és felháborító dolgokat tud kijelenteni ez a nő!