Botrányos: A fideszes képviselő szerint, sokan azért mennek külföldre, "mert itthon nem lehet eleget túlórázni" Videóval! - Kérjük ossza meg az, aki szerint ez egy hazugság!


A fideszes képviselő szerint, sokan azért mennek külföldre, mert itthon nem lehet eleget túlórázni. Igen, ezt sikerült belemondania Révész Máriusz, fideszes országgyűlési képviselőnek az Index kamerájába, még hétfőn a parlamentben.


Nagyot megy a Fidesz-kommunikáció, görcsösen igyekszik meggyőzni az embereket arról, hogy igazából tök jó nekik az, hogy 400 órát túlórázhatnak.

Most egy újabb briliáns érvet mutattak be Fideszék a rabszolgatörvény kapcsán: Révész Máriusz szerint, ugyanis sokan azért mennek külföldre, például Ausztriába, mert itthon nem lehet eleget túlórázni.

Szóval a Fidesz csoda politikusa az alábbit bírta mondani: A munkavállalóknak azért érdeke, mert van olyan élethelyzetben sok ember, aki rá van kényszerülve, hogy pénzt keressen, dolgozzon. Most a jelenlegi szabályozás egyébként megtiltja. Nagyon sokan egyébként ezért mennek külföldre, és például Ausztriába.

Én beszéltem olyan emberekkel, akik 3-4 hónapot szabadnap nélkül lehúznak egy szállodában, mert így tudnak pénzt keresni, Magyarországon erre – hogyha valaki többet akar dolgozni, és ezért több pénzt akart kapni – egész egyszerűen nem volt lehetőség. Ezért fogom megszavazni.

Akkor tessék érteni, a Fidesz olyan világot szeretne, ahol az emberek akkor tudnak kijönni a fizetésükből, hogyha 3-4 hónapot megállás nélkül güriznek. S nem értik, hogy ez miért rabszolgatörvény.


Csendben jegyzem meg, azért mennek külföldre a magyarok, mert Ausztriában magasabbak a bérek, mint itthon és nem azért mert Ausztriában többet lehet túlórázni.


Forrás: hirhugo.hu