DRÁMA! Szél Bernadett olyan példátlan kéréssel fordul minden felelős magyar emberhez, amire eddig még nem volt példa! -"Az sem érdekel, ha Orbán börtönbe zár de ezt meg kell.."


Példátlan dolgok történnek az országban az utóbbi napokban! Az ellenzéki politikusok vasárnap este óta szeretnék elérni, hogy beolvassák ötpontos petíciójukat a közmédiában a kormány ellen.


Két országgyűlési képviselőt is erőszakkal távolították el az MTVA épületéből. Az őket ért atrocitás miatt, és személyes holmijuk visszaszerzése miatt a rendőrök segítségét kérték.

Nem engedték be a rendőröket sem az MTVA székházába, ahogy a többi országgyűlési képviselőt sem. A kidobott Szél és Hadházy ruhái, személyes dolgai is az épületben maradtak, amelyeket nem kaptak eddig vissza. Hogy miért?

Egész egyszerűen arról van szó, hogy ha beolvasnák a petíciót az ellenzéki politikusok a közmédiában, akkor az eddig beetett nyugdíjasok és tv-nézől talán rájönnek, hogy mi is a helyzet hazánkban. Ugyanis jó tudni, hogy a fidesz szavazóbázisa azon régivágású idősek tábora, akik még azt hiszik, hogy amit a tv-ben mondanak az igaz. Az ő idejükben nagyrészt ez így volt. Most már bármit hazudhat a kormány, ők pedig elhiszik. A legviccesebb, hogy a Rendőrök "nem tudtak" bemenni a közmédia épületébe. Röhej! Bezzeg ártatlan családokra rátörni az ajtót hogy kilakoltassák az megy, ugye? Ezért most Szél Bernadett nyilvánosan is megkéri a még józan gondolkozású felelős polgárokat, hogy csatlakozzanak hozzá és osszák meg bejegyzését, hogy az minden olyan választópolgárhoz eljuthasson aki nem ért egyet ezzel a rendszerrel, illetve aki nem ezért szavazott 8 illetve 4 éve..  "Az sem érdekel, ha Orbán börtönbe zár de ezt meg kell állítani!"- mondta Álljanak itt változatlanul szavai és maga a petíció:


Le a rabszolgatörvénnyel, le a propagandával!

5 követelés a szabadságért:

1. A rabszolgatörvény azonnali visszavonása! A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!

2. Kevesebb rendőri túlórát! Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

3. Független bíróságokat! Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból!

4. Európai ügyészséget! Ha egy kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

5. Független médiát! Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

-Önök mit gondolnak erről? Kérjük aki maga is úgy érzi, hogy ebben van azért némi igazság, az ossza meg a bejegyzését!