DRÁMA! Tóth Vera könyörögve kéri rajongói segítségét! - Egy megosztással segítsünk a művésznőnek!


Ezért kéri rajongói segítségét!


Hajnalban elszökött Tóth Vera kutyája, aki azóta sem került meg. Az énekesnő közösségi oldalán kéri mindenki segítségét.

Kedves Mindenki! Ma, hajnali 1 óra után a 4éves tigriscsíkos, ivartalanított, kan cane corsom, Carlos kiszökött a kertből. Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején lakunk a túrista útvonal mentén a turistaház alatti részen a Csillebérci erdőben. Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3km), a chipje alapján hívtak fel.


Kérem ne kezdjük el, a 'hogy tudott kimenni?' Vagy a 'miért nem figyelek jobban?' mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívjon a +36706647462 számon. Nagyon köszönöm - írta kétségbeesetten közösségi oldalaira Tóth Vera.