Egy ritka súlyos betegségben szenvedő 10 éves kisfiú, Zolika tűnt el a 8. kerületből! Minden perc számít..!! - Egy megosztással kérjük segítse a rendőrség munkáját és adja tovább!A VIII. kerületi rendőrség az eltűnt, 10 éves Borbély Zoltánt keresi, aki a tegnapi napon, december 10-én a VIII. kerületi gyermekotthonból tűnt el. Zolika, egy súlyosan előrehaladott epilepsziás betegségben szenved, így minden perc számít az állapotában!

A rendőrségi információk szerint Borbély Zoltán körülbelül 160 centiméter magas, rövid, szőke hajú. Eltűnésekor fekete cipőt, világos farmernadrágot és sötétkék kabátot viselt. Aki teheti, kérjük adja tovább!


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Borbély Zoltánt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.