Felfoghatatlan TRAGÉDIA! Egy 61 éves asszony ugrott a halálba ma délután. Elképesztő az OKA! Nyugodjon Békében! - Kérjük ossza meg az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!


Ismét egy felfoghatatlan tragédia történt Miskolcon, mikor is ma a kora délutáni órákban egy  középkora vége felé járó asszony a kilátástalansága miatt inkább az öngyilkosságot választotta és a mélybe ugrott 8. emeleti lakásából, amiből mint megtudtuk, hamarosan ki is lakoltatták volna.


A jövőre bevezetni készülő nyugdíjkorhatár emelés és a rabszolgatörvénynek is nevezett durván megemelt túlórák sok ember zsebében nyitotta ki a bicskát. Emiatt történt ez a szomorú tragédia ma Miskolcon, amikor is K. Annamária inkább a halált választotta az élete helyett.. A szomszédai bevallása alapján, Annamária egyedül élt, csupán 1-2 éve volt már hátha a nyugdíjáig és mikor hetekkel ezelőtt megtudta a hírt, hogy akár évekkel tovább is dolgozhat és túlórára kötelezheti a munkáltató egyszerűen kiborult.


"Családja nem igen volt sosem, aminek nem tudja az okát, de nem látogatta senki és ritkán járt ki a lakásából, akkor is csak dolgozni. Súlyos anyagi gondjai voltak, bár sosem beszélt nekünk erről igazán.." - nyilatkozta a Borsnak a sokkos állapotban lévő szomszédja.

Nyugodjon Békében! Gratulálunk a kormánynak, hivatalosan is megvan az első áldozata a még be sem vezetett, emberek ezreit megnyomorító intézkedéseiknek.! És mi lesz itt még később.. 

- Kérjük ossza meg az, akinek már nagyon elege van abból ami itt folyik!