FRISS! A következő választásokon már indulhat Soros György pártja, melynek célja leváltani a mostani kormányt! Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:


Miután a napokban az év emberének választották Soros Györgyöt adta hírül a Financial Times brit üzleti napilap, amely a befektetőről mint a liberális demokrácia, a nyitott társadalom alapvető képviselőjéről ír szerdai számában jött a bejelentés, hogy mire készülnek szervezetével. Fontos megérteni, hogy miért és mi vezetett idáig:


A brit napilap tájékoztatása szerint Soros György elért eredményei és az általa képviselt értékek miatt érdemelte ki a címet.

Soros évtizedek óta napi támadásokkal küzd aktivitása és világról alkotott liberális elképzelései miatt. Egy eszme a populisták ostromában, támadják minden oldalról, Oroszországtól Amerikáig – írták.

A cikk szerint a személyével kapcsolatban számos antiszemita összeesküvés-elmélet látott napvilágot. Nyitottsága, a média szabadsága és az emberi jogok iránti elkötelezettsége pedig felkeltette az Európában egyre erősödő tekintélyelvű rezsimek és a populisták haragját. Alig telik el egy nap olyan nyilatkozatok és kijelentések nélkül, amelyek ne „a világpolitika mesteri manipulátora”-ként ábrázolnák – olvasható a cikkben.

Azt írták, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, aki maga is Soros által finanszírozott ösztöndíjas volt korábban, eszközként használta a kampányához – írja az MTI a Financial times alapján.


Orbán hamis vádjai és összeesküvés elméletei szerint a milliárdos a forrása annak az európai uniós tervnek, amely migránsokkal árasztaná el a kontinenst. A magyar kormánypárt ki is plakátolta Sorost, amely a kritikusok véleménye szerint a „nevető zsidó” típusú náci falragaszokat idézi – írta cikkében a brit napilap. (MTI) Nemsokkal ezelőtt robban a friss hír, mely megerősíteni látszik azt, amit eddig is sokan pletykáltak. Az évek óta támadott Soros György és szervezetei Magyarországon akar és fog egy liberális demokrata alapokon nyugvó pártot alapítani, melynek nem titkolt célja az, hogy eltakarítsa a mostani, immár több mint 8 éve hatalmon lévő, egyre szélsőségesebb irányba elhúzó Orbán kormányt. - írja az MTI a Financial times alapján.

- Önök mit gondolnak erről? Lehet benne ráció, hogy 4 év alatt egy olyan ellenzéki párt alakuljon itthon, ami felveszi a versenyt a Fidesszel?