FRISS! A nagybeteg Törőcsik Mari szívbemarkoló levelet írt Orbán Viktornak, mely mindannyiunkat is képvisel! - Kérjük ossza meg, aki szereti a színésznőt és egyetért szavaival! Az Isten áldja meg!


A sokak által nagyra becsült, ám az utóbbi időben sajnos egyre többet betegeskedő Törőcsik Mari mindig is őszinte és együtt érző ember volt, ki véleményét és haza szeretetét sosem rejtette véka alá.  


A Nemzet színésze, most igazán megható gondolatsort címzett egyenesen az Államfőnek, Orbán Viktornak. 

"Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Nem vagyok biztos benne, hogy eljut Önhöz nyílt levelem, de azért valahol mélyen bízom benne, hogy így fog történni. Tudja jómagam már annyi mindent megéltem, hogy egy életöltő is kevés lenne felsorolni, így hát rövid leszek magával. Úgy hiszem, hogy ezen szavaim és gondolataim a magyar népet is képviselik. Tudja tisztelt Miniszterelnök úr, baj van itthon, nagyon nagy. Kalandos és boldog életem 83. évét élem és bátran kijelenthetem, én túléltem a kommunizmust, a rendszerváltást és megannyi hatalmon lévő és letűnt kormányt. Azonban egyik sem volt az önéhez fogható. Munkám során rengeteg emberrel vagyok kapcsolatban, kedves rajongóimról nem is beszélve. 

Tudja ennyi létbizonytalanságban élő embert még a kommunizmusban sem láttam, pedig azok sem voltak ám jó idők.
Ennyi egyik napról a másikra élő embert, akik napi 8-10 órát dolgoznak mégsem boldogok még talán sosem láttam. Ennyi beteget a kórházakban, ennyi hajléktalant az utcákon még sosem láttam. Ennyi nincstelen és saját házából kirakott embert még sosem láttam.. Ennyi céltalan, a jövőjét nemtudó iskolást és felnőttet egyaránt még sosem láttam.. Távol álljon tőlem beleszólni a politikába, hisz én ahhoz nem értek. Viszont hiszek a saját szememnek és fülemnek, és meghallgatom az embertársaimat. És ami itt legalább 8 éve megy, az higgye el nagyon, de nagyon nem jó. Ezt javaslom ám önnek, önöknek is, akik talán a legjobb pozícióban vannak, hogy tegyenek valamit. Hallgassák meg az embereket mit is akarnak igazán és úgy kormányozzanak. Szívből kívánom, hogy ez valaha megtörténjen, nem miattam, hisz nekem az időm véges, hanem az unokáim és az ön unokái és a milliónyi magyar ember unokái és gyermekeik miatt. Sosem késő változtatni Miniszer elnök úr, sosem!" - osztotta meg szavait Törőcsik Mária

- Önök mit gondolnak Törőcsik Mari szavairól? Kérjük ossza meg, aki szereti a színésznőt! Az Isten áldja meg!