Gulyás Gergely legutóbbi nyilatkozata minden igaz magyar embert mélységesen felháborított! "Aki többet akar keresni, dolgozzon többet! Mert csak.."- Ugyan kérjük ossza már meg, aki szintén nem ért egyet kijelentésével!


A múlthét szerdai frakciógyűlésen igencsak felháborítót nyilatkozott a miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely. A kormányt a „rabszolgatörvényről” kérdezték:

"aki többet akar keresni, dolgozzon többet!" - Röviden így lehet összefoglalni, mit gondol Gulyás Gergely miniszter arról, hogy nagyot növelnének a túlórákon. A kormány ezzel lezártnak tekinti maga részéről a vitát.
A nagy nyugdíj korhatár kérdés: Több miniszter mellett, Őt is megkérdezték a megemelni tervezett nyugdíj korhatárról, amire csak ennyit válaszolt:


"A magam részéről támogatom Magyarország haladását és a jövő nemzedék biztosabb lábakon álló, élhetőbb jövőjét. Ezekért most kell áldozatokat hoznunk és egy szebb holnapért mindannyiunknak többet és keményebben kell dolgoznunk, beleértve a nyugdíjasokat is". - felelte a miniszter.

- Önök mit gondolnak szavairól? Ugyan kérjük ossza már meg, aki szintén nem ért egyet kijelentésével!