HIVATALOS! Elfogadták a magyar emberek milliót érintő rabszolgatörvényt! Orbán Viktor ünnepélyesen a következő vérlázító kijelentéseket tette ezzel kapcsolatban:


Hivatalos! Hiába minden tiltakozás és tüntetés, a mai nappal a parlament elfogadta a rabszolgatörvény néven is ismert új túlóra rendeletet, amely minden munkába járó magyar embert érint és érinteni fog. Orbán Viktor örömmel így nyilatkozott az újonnan elfogadott törvényrendeletről:


"Ez a törvény a magyar munkások érdekeit szolgálja - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök az Országházban kedden az atv.hu-nak. Én azért dolgozom, hogy minél több lehetőség között választhassanak, mert (...) annál inkább ki tudnak állni az érdekeikért" - hangsúlyozta Orbán, aki szerint a törvénymódosítás leginkább a kis- és középvállalkozásoknál dolgozókat segíti, ha többet akarnak dolgozni, de jelenleg "buta bürokratikus akadályok miatt" nem tehetik meg. 


Meg kell érteni, ez jó törvény és jót fog tenni a munkavállalóknak."

Önök mit gondolnak erről? Felelős magyarként kérjük ossza meg, ha ön is úgy gondolja, hogy a munkaidő-beosztás önkéntes megváltoztatásáról a magyar embereket is meg kellett volna kérdezni, és ha ez Ön szerint sem elfogadható egy papíron "demokratikus" országban!